Χρήσιμες Συνδέσεις

International Cotton Association: Διεθνής Ένωση Βάμβακος

International Cotton Advisory Committee: Διεθνής ένωση των χωρών παραγωγής, κατανάλωσης και εμπορίας βαμβακιού.

Cotton Portal: Δικτυακή πύλη για το βαμβάκι που παρέχει ένα ενιαίο σημείο εισόδου για όλες τις ειδικές για το βαμβάκι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στις βάσεις δεδομένων του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ) και του Διεθνούς Κέντρου Εμπορίου (ITC) σχετικά με την πρόσβαση στην αγορά, τις εμπορικές στατιστικές, τις επιχειρηματικές επαφές ανά χώρα και τις σχετικές με την αναπτυξιακή βοήθεια πληροφορίες, καθώς και συνδέσμους σε σχετικά έγγραφα και ιστοσελίδες. Παρέχει επίσης συνδέσεις με άλλες οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του βαμβακιού.

EU Cotton: Πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το βαμβάκι, τις νομικές βάσεις, την κατάσταση της αγοράς κλπ.

The European Cotton Website: Σε αυτόν τον ιστότοπο μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικά με το ευρωπαϊκό βαμβάκι, να περιηγηθείτε σε πηγές όπως στατιστικά στοιχεία, λίστα εταιρειών της ΕΕ που επεξεργάζονται βαμβάκι, σχετικά άρθρα κλπ .

 

VIDEOS

European Cotton Alliance

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη συμβάσεων έργου στο πλαίσιο Πράξης «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα σε σύγχρονες δεξιότητες στις βιομηχανικές εφαρμογές, στην περιβαλλοντική διαχείριση και στην προώθηση της ανταγωνιστικότητας βιομηχανικών προϊόντων και προϊόντων μεταποίησης βάμβακος» (κωδ. ΟΠΣ 5035168)
Επόμενο άρθροΑνάρτηση προσωρινών αποτελεσμάτων στα πλαίσια της πρόσκλησης στελεχών της υπ’ αριθμού πρωτοκόλλου 40/16-11-2021