5ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας (05/11/2020)

Το 5ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας του Economist, το οποίο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πραγματοποιείται διαδικτυακά την Πέμπτη 05 Νοεμβρίου 2020.

Το συνέδριο  θα αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό για μια ανοιχτή και υψηλού επιπέδου συζήτηση με τους Υπουργούς της Κυβέρνησης και με διακεκριμένους ομιλητές από τον χώρο των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας καθώς και από την ακαδημαϊκή κοινότητα, που θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους και θα προωθήσουν προτάσεις πάνω στα ζητήματα με τα οποία θα καταπιαστεί το συνέδριο.

  • Ποιες είναι οι προτεραιότητες τις ΕΕ στον τομέα της αγροτικής επιχειρηματικότητας;
  • Είναι ελπιδοφόρος η προοπτική της Ελλάδας, με μια νέα κυβέρνηση, από το 2020 και μετά;
  • Πώς θα επηρεάσει το Brexit την Κοινή Αγροτική Πολιτική;
  • Νέες τεχνολογίες στον αγροτικό τομέα
  • Νέοι τρόποι χρηματοδότησης

 Μπορείτε να βρείτε το ενημερωμένο πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ. Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά και το αντίστροφο καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο συνέδριο, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής στα αγγλικά την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το event είναι ανοιχτό στο κοινό, χωρίς κόστος συμμετοχής.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το συνέδριο στις 5 Νοεμβρίου εδώ: https://www.hazliseconomist.com/en/event/Fifth_Agricultural_Business_Summit/Watch_live

Προηγούμενο άρθροΆρθρο του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας Βάμβακος στο περιοδικό του AFCOT
Επόμενο άρθροΟ Πρόεδρος της ΠΕΕΕΒ ομιλητής στο THESSALONIKI SUMMIT 2020 (05-06/11/2020)