Κυκλοφόρησε το περιοδικό Agro.tec Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου (τ. 13)

Διαβάστε στο Agro.tec Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου (τ. 13) που κυκλοφορεί:

Ρεπορτάζ
Οι καταστροφές στη Θεσσαλία: Καταθέτουν τις απόψεις τους οι κύριοι Μωχάμεντ ΝταράουσεΕυθύμιος ΦωτεινόςΆρης ΨιλοβίκοςΦάνης Γέμτος.

Συνεντεύξεις

  • Ο κ. Γιάννης Βογιατζής, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, μιλάει μιλά για την επέκταση σε νέες αγορές και την ενδυνάμωση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας του κλάδου.
  • Ο κ. Κάρολος Καλτσίδης, πρόεδρος της ΜΑΞΙΜ Καλτσίδης Α.Ε., μιλά για τα ελαστικά που διατίθενται στην ελληνική αγορά, για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους και για τη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής τους

Αφιέρωμα στη συγκομιδή

  • Η κ. Στέλλα Θεοδοσίου, αναπληρώτρια γενική διευθύντρια του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου, μιλά για την κούρσα ανόδου στην τιμή του λαδιού.
  • Ο κ. Θεόδωρος Δημητρακάκης, βιοκαλλιεργητής με MSc στην «Τεχνολογία και ποιότητα ελιάς και ελαιολάδου», αρθρογραφεί για τις ευκαιρίες και τους κινδύνους στη νέα ελαιοκομική περίοδο.
  • Ο δρ. Θωμάς Σωτηρόπουλος, διευθυντής ερευνών στο Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων του ΕΛ.Γ.Ο. «Δήμητρα», αρθρογραφεί για τα είδη μηλιάς, τη λίπανση και τη συγκομιδή.
  • Ο κ. Χρήστος Γκατζάρας, πρόεδρος της εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ρυζιού, μιλά για το ελληνικό ποιοτικό ρύζι.

Κτηνοτροφία
Ο κ. Αντώνης Τσαγκαράκης, επίκουρος καθηγητής Γεωργικής και Παραγωγικής Εντομολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, μιλά για την εκτροφή ζώων με έντομα.

Γεωργία
Ο δρ. Νίκος Γκρίγκας, εντεταλμένος ερευνητικής του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων του ΕΛ.Γ.Ο. «Δήμητρα», παρουσιάζει τις αυτόχθονες ποικιλίες τουλίπας.

Παρουσιάσεις
Το τρακτέρ MF 5700 M της Massey Ferguson
Το pickup-οδοστρωτήρας Amarok VAventura της Volkswagen

Δείτε το περιοδικό εδώ: Agro Tec | Αγροτική ανάπτυξη – Τεχνολογίες & Μηχανήματα (agro-tec.gr)

Προηγούμενο άρθροΔιευκρινίσεις για την Επιβολή Εισφοράς Προστασίας Περιβάλλοντος σε Πλαστικά Προϊόντα μιας Χρήσης (ΠΠΜΧ)
Επόμενο άρθρο6th Mediterranean Cotton Roads (Thessaloniki, 20/11/2023)