Εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΕΕΒ για τη διετία 2024-2026

Νέος Πρόεδρος ο Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου από τη Βέροια

Πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 28 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος (ΠΕΕΕΒ) για τη διετία 2024-2026, η σύνθεση του οποίου, ύστερα από τη συγκρότηση σε σώμα, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου
Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Ηλ. Μάρκου
Γενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος Χατζηεμμανουήλ
Ταμίας: Ιωάννης Παπαδογιάννης
Μέλη: Ευθαλία Βουδούρη, Δημήτριος Πολύχρονος, Αντώνιος Σιάρκος

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ο Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου του Νικολάου γεννήθηκε στη Βέροια το 1981.  Το 2002 αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, γνωρίζει άριστη χρήση των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και του Διαδικτύου, της Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας.

Εργάστηκε από το 2002 στα «Εκκοκκιστήρια Βάμβακος Ουσουλτζόγλου Νίκος Α.Ε.» ως υπεύθυνος ελέγχου, συντονισμού και διοίκησης της βιομηχανίας. Το 2004, με την έναρξη επαγγέλματος ως οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων, εργάστηκε στην Αναπτυξιακή Ένωση Επιμελητηρίων Κεντρικής Μακεδονίας ως υπεύθυνος οργάνωσης, συντονισμού και υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Σήμερα, είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην οικογενειακή επιχείρηση «Γ & Π ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ Α.Ε.», με έδρα τη Βέροια.  Συμμετέχει ενεργά στο Δ.Σ. της ΠΕΕΕΒ από το 2018 καθώς και στης Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος από το 2021.

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού.

Προηγούμενο άρθροΕυχές Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος
Επόμενο άρθροΣε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου του ΥπΑΑΤ: “Θεσμικό πλαίσιο για τις διαδικασίες ελέγχου, τα διοικητικά μέτρα και τις κυρώσεις στον τομέα των γεωργικών προϊόντων και τροφίμων με Προστατευόμενες Ονομασίες Προέλευσης, Προστατευόμενες Γεωγραφικές Ενδείξεις και Εγγυημένων Παραδοσιακών Ιδιότυπων Προϊόντων”