Εξελέγη το Δ.Σ. της ΠΕΕΕΒ για τη διετία 2022-2024

Ελπίδα και αισιοδοξία για τις προοπτικές του ελληνικού βαμβακιού

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 31 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος (ΠΕΕΕΒ) για τη διετία 2022-2024, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αντώνιος Σιάρκος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δημήτριος Πολύχρονος
ΤΑΜΙΑΣ: Δημήτριος Δοντάς
ΜΕΛΗ: Ευθαλία Βουδούρη
Βασίλειος Μάρκου
Χαράλαμπος Χατζεημμανουήλ

Με δήλωσή του ο επανεκλεγείς Πρόεδρος κ. Αντώνης Σιάρκος τονίζει: «Παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες λόγω της υγειονομικής πανδημίας COVID-19 αλλά και της υψηλής μεταβλητότητας των αγορών λόγω του ρωσο-ουκρανικού πολέμου που επηρέασαν το βαμβάκι, ο κλάδος των επιχειρήσεων εκκόκκισης βάμβακος έδειξε σημάδια ανθεκτικότητας και ισχυρού επαγγελματισμού ενώ σταθήκαμε και αρωγοί απέναντι στην κοινωνία, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης.

Πλέον, είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία του βαμβακιού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό καθώς έχουν τεθεί ισχυρές βάσεις για την ακόμα μεγαλύτερη αναγνώριση του εθνικού προϊόντος μας, κάτι που μόνο υπερηφάνεια μας γεμίζει.

Ως διοίκηση θα συνεχίσουμε ακαταπόνητα να πρωτοστατούμε και να συνεργαζόμαστε αγαστά και με αξιοσύνη με όλους όσους πιστεύουν στη δυναμική του βαμβακιού προκειμένου να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε την υψηλή ποιότητά του, προς όφελος των παραγωγών και των εργαζομένων μας».

Προηγούμενο άρθροΠροκήρυξη διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων» (MIS: 5035168)
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Διοίκησης ΔΟΒ με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για τη δημιουργία Μουσείου Βάμβακος