ΘΡΑΚΙΚΑ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ: Το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου πιστοποιείται από το ICA Bremen

Το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου (HVI) των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων αποτελεί πλέον πιστοποιημένο εργαστήριο από το ICA Bremen, το διεθνές κέντρο ποιοτικού ελέγχου, έρευνας και εκπαίδευσης για το βαμβάκι.

Το εργαστήριο των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων βρίσκεται σε λειτουργία από το 1994 και αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο πλήρες εργαστήριο ταξινόμησης βάμβακος που λειτούργησε σε εκκοκκιστήριο στην Ελλάδα. Βασικός πυλώνας της πολιτικής εξαγωγών της εταιρείας είναι το ειδικό σύστημα ταξινόμησης των δεμάτων, τα οποία αφότου ελεγχθούν για τις ποιοτικές τους παραμέτρους στο εργαστήριο, ταξινομούνται σε κατηγορίες με βάση τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά και τοποθετούνται στις αποθήκες κατά συγκεκριμένες ομάδες. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, κάθε δέμα εκκοκκισμένου βάμβακος αποκτά τη δική του ταυτότητα.

Με γνώμονα τη διαρκή δέσμευση της εταιρίας στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών της, η  πιστοποίηση του εργαστηρίου από το ICA Bremen ήταν μονόδρομος και αποτελεί παγκόσμια αναγνώριση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των υπηρεσιών

Το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων είναι σε θέση πλέον να αναλάβει μετρήσεις (test) και για λογαριασμό τρίτων, όπως επίσης και να επιλύσει διαφορές ποιότητας σύμφωνα με τα ICA Bylaws & Rules, όντας εξουσιοδοτημένο εργαστήριο με δυνατότητα παροχής υπηρεσιών ποιοτικού ελέγχου στην παγκόσμια βιομηχανία βαμβακιού.

Προηγούμενο άρθροΕκτιμήσεις για την πορεία του κινεζικού τομέα βάμβακος και προϊόντων αυτού το 2024
Επόμενο άρθροΚρατική αρωγή στις πληγείσες επιχειρήσεις